Familyradio Eeklo
Wandelen en fietsen bij Familyradio in Eeklo

Bij de 'vrolijke vrienden' van Familyradio in Eeklo houden ze niet alleen van Vlaamse muziek, maar ook van de Vlaamse buitenlucht, want "bij ons ben je thuis" is hun motto! Daarom kan je er altijd en GRATIS komen wandelen en/of fietsen met keuze uit verschillende afstanden!

Familyradio heeft zijn zendkantoren in Eeklo en brengt de luisteraars vooral Vlaamse muziek gevarieerd met anderstalige amusementsmuziek en oldies.

Website Familyradio Eeklo             Luister Live

Wandelen bij Familyradio in Eeklo

Maak hierna Uw keuzewandeling tussen 6km - 7km alternatief - 13km of 22km

Alle wandelingen en fietsroutes starten en eindigen aan Café Bubbels, Leopoldlaan 98, Eeklo

Familieradiowandeling 6km

Deze familiewandeling is geschikt voor jonge en oudere mensen. De wandeling brengt je eerst door een reepje Raverschootbos naar de boorden van het Schipdonkkanaal. We wandelen langs het kanaal naar Balgerhoeke. Terugkeren doen we langs het gehucht Krekelmuit.

Familieradiowandeling 7km alternatief

Deze verharde familiewandeling is geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. De wandeling brengt ons eerst rond het Raverschootbos naar de boorden van het Schipdonkkanaal. We wandelen langs het kanaal naar Balgerhoeke. Terugkeren doen we langs het gehucht Krekelmuit. 

Familyradiowandeling 13km

Deze familyradiowandeling is geschikt voor geoefende wandelaars. We wandelen eerst via een reepje Raverschootbos en door de Galgenakker naar de Eeklose jachthaven. Verder gaat het langs het Schipdonkkanaal naar het Canadees Militair Kerkhof te Adegem. Terugkeren doen we langs Balgerhoeke en het gehucht Krekelmuit.

Familyradiowandeling 22km

Deze familyradiowandeling is geschikt voor getrainde wandelaars. We wandelen eerst via een reepje Raverschootbos en door de Galgenakker naar de Eeklose jachthaven. Verder gaat het naar het Provinciaal domein Het Leen en langs het Schipdonkkanaal naar het Canadees Militair Kerkhof te Adegem. Terugkeren doen we langs Balgerhoeke en het gehucht Krekelmuit. 

Fietsen bij Familyradio in Eeklo

Maak hierna Uw keuzefietsroute tussen 22km of 40km

Familyradiofietsroute 22km

Deze familiefietsroute is geschikt voor jongere en oudere fietsers. We fietsen eerst via Balgerhoeke naar Adegem. Verder gaat het langs het Schipdonkkanaal naar het Provinciaal domein het Leen. Terugkeren doen we langs de stad Eeklo en langs de Galgenakker.

Familyradiofietsroute 40km

Deze familyradiofietsroute is geschikt voor geoefende fietsers. We fietsen eerst via Balgerhoeke naar Adegem. Verder gaat het door het natuurgebied Drongengoedbos en langs het Schipdonkkanaal naar het Provinciaal domein het Leen. Terugkeren doen we langs de stad Eeklo en langs de Galgenakker.