Wandelen of fietsen for Life
Vier wandelingen en twee fietsroutes in Wachtebeke

STEUN ONZE ACTIE 2019

Sinds 2017 vindt op het Provinciaal domein Puyenbroeck de Warmste Week plaats onder Music for life van Studio Brussel. We hebben voor deze jaarlijkse happening twee wandelingen en twee fietsroutes samengesteld, die aan het evenementeneiland voorbijgaan waar in de week voor kerstdag deze "Music for Life van Studio Brussel" plaatsvindt of je kiest voor één van de andere zelf samengestelde wandelingen en fietsroutes in Wachtebeke. 

Onze dank gaat naar Kadèr Gürbuz uit de TV-serie "THUIS". Zij bevestigde haar steun als ambassadrice voor deze actie!

Ons verhaal achter deze actie:

Marc heeft 2 dierbaren verloren aan de vreselijke ziekte Kanker, zijn ma is er aan overleden toen ze amper 50 was en zijn zuster had al kanker van haar 15de. Haar hele leven heeft ze tegen deze ziekte gevochten, doch verloor de strijd op haar 58ste. En de mama van Manuella kreeg 5 jaar geleden te horen dat ze A.L.S. had, dat is die momenteel nog ongeneeslijke spierziekte. Zij overleed 2 jaar later op 73 jarige leeftijd. Gezien Marc en Manuella graag wandelen en fietsen en Marc zelf wandelingen en fietsroutes samenstelt, kwamen zij op het idee daar iets mee te doen.

Bekijk binnenkort onze promo-video met Kadèr Gürbuz!

ONZE WANDELINGEN EN FIETSROUTES ZIJN GRATIS! 

Je wandelt of fietst wanneer het je past tussen 9 september en 30 november 2019 (Music for Life-wandeling of -fietsroute) en tussen 19 december 2019 en 5 januari 2020 (kerststallenwandeling)!

BEKIJK HIER DE BESCHIKBARE WANDEL- EN FIETSROUTES VOOR DEZE ACTIE

Groepen van 15 tot 30 wandelaars die geen wandel-GPS, Smart- of I-phone met GPS hebben, kunnen door ons worden vergezeld. Alleen geldig op de "Music for Lifewandeling" tussen 9 september en 30 november 2019 en op de "Kerststallenwandeling" van 19 december 2019 tot 5 januari 2020! Hiervoor vragen we 3€ per deelnemer voor de goede doelen, behalve voor mindervaliden, kinderen tot/met 12 jaar en 80-plussers! Wandelaars aangesloten bij een wandelclub kunnen hun wandelboekje na de wandeling laten stempelen. Fietsers fietsen individueel of in eigen groep met een knooppuntenblad.

Raadpleeg eerst onze agenda voor een vrije datum meld je dan aan via het aanmeldingsformulier! Ook voor individuele aanmeldingen.

IN DE MAAND DECEMBER IS ER OP HET DOMEIN PUYENBROECK DE WARMSTE WEEK VAN STUDIO BRUSSEL, DAN KAN ER NIET GEWANDELD OF GEFIETST WORDEN!

BIJ STORMWEER WORDEN DELEN VAN HET DOMEIN AFGESLOTEN! 

Hou rekening met de openingsuren van het Provinciaal domein Puyenbroeck!

Het domein is het hele jaar doorlopend open van 9 uur tot zonsondergang, behalve op maandagvoormiddag van oktober t.e.m. maart: dan is het domein gesloten tot 13u!

MET DEZE ACTIE STEUNEN WIJ 

'KOM OP TEGEN KANKER' en 'ALS LIGA' !

WIE EEN VRIJWILLIGE BIJDRAGE WIL GEVEN KAN DIT DOEN OP ONS REKENINGNUMMER bij KBC: BE75 7350 5063 0651 op naam van MARC VAMOS met vermelding Actie for Life en kies en vermeld dan eventueel: KOM OP TEGEN KANKER of ALS ligaOPGELET: bij alleen vermelding 'Actie for LIFE' wordt het gestorte bedrag verdeeld over de 2 goede doelen!

ONZE ACTIE ZAL VOOR HET EERST GEREGISTREERD WORDEN IN 2019 BIJ DE WARMSTE WEEK! Bijdragen mogen al vanaf 1 januari 2019 worden gestort en je kan de wandelingen en fietsroutes heel het jaar door afleggen, behalve in de maand december! Tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode bieden we wel 2 kerststallenwandelingen aan in Wachtebeke-centrum.

BEKIJK HIER BINNENKORT DE PROMOVIDEO EN DOWNLOAD DE AFFICHE

Video komt er binnenkort aan


DOWNLOAD DE AFFICHE

Komt er binnenkort aan

Denk aan Uw veiligheid

De deelnemers verklaren zich akkoord de verkeersregels te volgen, dit zowel op de openbare weg als de openbare plaatsen (zoals ondermeer in het Provinciaal Domein Puyenbroeck). Specifiek voor wandelaars: wandel altijd LINKS van de weg, het aankomende verkeer tegemoet, als er geen voetpad of verhoogde berm aanwezig is! Fietsers fietsen altijd uiterst RECHTS op de rijbaan, tenzij een aangeduid fietspad is voorzien. Bij de kerststallenwandeling in Wachtebeke-centrum zijn Fluovest en zaklamp aan te raden! De persoonlijke aansprakelijkheden welke kunnen ontstaan na een schade- of ongeval blijven voor de deelnemer individueel en persoonlijk ten laste. De organisator/aanbieder van deze wandelingen en fietsroutes draagt hierin geen enkele verantwoordelijkheid. Deelnemers wordt aangeraden zich te verzekeren via een eigen familiale (BA/RB). Schadegevallen of gevaarlijke situaties mogen steeds doorgemaild worden louter ter kennisname naar de organisator Marc Vamos via het contactformulier.

 BEDANKT VOOR JE VRIJWILLIGE BIJDRAGE!