Werkwijze
Woordje uitleg over onze werkwijze bij het samenstellen van wandel- en fietsroutes

Hoe gaan we te werk?

1) We tekenen eerst een wandeling of fietsroute uit op routeyou.com. We kijken, in de mate van het mogelijke, of alle paadjes toegankelijk zijn via streetview en google maps. We sturen de omloop via e-mail naar onze smartphone.

2) Dan gaan we de omloop stappen of fietsen, open ter plaatse de omloop op onze smartphone en gaan op stap aan de hand van de GPS-functie. Intussen maken we foto's en filmpjes. Werken de omloop bij naar de mogelijkheden ter plaatse.

3) Als we thuis komen werken we de route bij op routeyou.com. Zo zijn we nu zeker van een correcte omloop. En om het te bewijzen maken we met de foto's en de filmpjes een totaalvideo en zetten deze op youtube. Bekijk ons video-overzicht .

4) We linken de filmpjes en de omlopen met downloadfuncties op deze website.

5) Voila, nu kan iedereen de wandel- en fietsroutes nawandelen of -fietsen met behulp van een wandel- of fietsGPS of met jou I- of smartphone of met een uitprint. Bij sommige wandelingen of fietsroutes kan je een routebeschrijving vinden in PDF om uit te printen.

6) Alleen maar voordelen: je wandelt of fiets de route wanneer het je past. Bvb. bij goede weersomstandigheden, op vrije momenten ... zonder enige verplichtingen en in volle vrijheid!

Alle wandel- of fietsroutes kan je ook met een wandel- of fietsGPS en/of met je smart- of I-phone wandelen/fietsen. 

Wanneer je wil wandelen of fietsen met je Smart- of I-phone dien je eerst de GRATIS app van Routeyou.com te installeren op je toestel! Vertrek altijd met een volle batterij! Bij elke route vind je daarna een link om deze naar je mailbox op je Smart- of I-phone te sturen. De app is nodig om dan de routes te kunnen openen op je toestel. E-mailadressen worden niet opgeslagen of gebruikt voor e-commerce!!

"Wil je graag een routebeschrijving?" 

Van sommige wandelingen of fietsroutes hebben we een PDF-bestand gemaakt met de knooppunten op vermeld die je bij de routes kan terugvinden en downloaden, uiteraard kan je dan de wandeling of fietsroute slechts in 1 richting stappen/fietsen.

OPMERKING: Wij wandelen het hele jaar door en fietsen doen we van 1 april tot 15 oktober, naargelang de weersomstandigheden het toelaat.

Onze video's vinden en bekijken?

Maak bovenaan Uw keuze tussen wandelen, fietsen, vakanties of uitstappen en kies een jaartal om het jaaroverzicht te bekijken. Klik dan op een datum om een korte omschrijving te lezen, de routes te downloaden en bekijk de daarbij ingesloten video.